Velkommen til Dragør Vinhandel

og Gårdhave


Vores sortiment går i dybden bl.a. på Bordeaux og Bourgogne, øl, dansk gin, whiskey, rum mm. Amagers hyggeligeste vinbutik tilbyder et bredt udvalg i gavekurve, værtindegaver, Friis Holm & Sv. Michelsen chokolade, A.C. Perchs The og forskellige udsøgte delikatesser.


Vores ønske


Vores ønske for Dragør vinhandel er at skabe en vinbutik fyldt med god stemning og atmosfære.
Vi  har forsøgt at skabe en butik hvor tiden står stille, og hvor roen i lokalet, skaber den atmosfære som fandtes i ”gamle dage”.


En lille charmerende vinhandel, rustikt indrettet, hvor man kan hente inspiration blandt lækre vine og delikatesser og finde noget helt specielt til sig selv eller til gaver.


Vi vil bestræbe os på, at tilbyde et vinsortiment der går i dybden på enkelte vinområder, og ikke nødvendigvis et bredt sortiment. Vores største kompetencer ligger i Bordeaux og Bourgogne og vi kan tilbyde nogle af de største Chateau- og Domainevine herfra. Det at kunne tilbyde ukendte og mindre producenter, er mindst lige så spændende, og rummer ofte større gode overraskelser.


Vi har ikke et fast vinprogram, men forhandler de vine, som vi finder interessante, og meget gerne med alder. Vi har altid stor udskiftning i sortimentet, for at gøre et visit i butikken spændende og anderledes hver gang man besøger os.


De store armbevægelser, store rabatter og landsdækkende service lader vi andre om. Vi ønsker at give den bedste service i butikken, til alle som kommer ind og handler, men vi kan også bringe ud i Dragør. Vores fokus er alene at fremvise vores lille vinbutik i Dragør gågade, som noget helt specielt, og bidrage til den unikke stemning som findes i byen.


Mød os


Dennis

Jeg har beskæftiget mig med vin de sidste 20 år. Tilbage i 2008 blev grundstenene lagt for netop arbejdet med Bordeaux og Bourgogne, og som fortsat vil præge mine vin-nydelser de næste mange år. I april 2019 bestod jeg WSET i London niveau 3, som en del af min vinuddannelse.
Jeg håber, at kunne bringe mange af mine vinoplevelser videre, for glæden ved at drikke god vin, er at dele den med andre.


Frédéric

Som mange andre franskmænd, værner jeg om madkultur og vil gå langt for at gøre det med at spise og drikke til en sanselig oplevelse. Jeg kommer oprindeligt fra Paris og har, i mine unge dage, arbejdet i Margaux hvor jeg har udviklet smag for god vin. Min tilgang til vin er ikke decideret professionel, men jeg nyder og elsker at fordybe mig i de mange noter og smagsindtryk. Jeg nørder generelt om gastronomi og holder af "terroir". Jeg har også italienske aner og min familie ejer et vinslot i Piemonte.